Migawki z warsztatów dzikiej kuchni – majówka 2016

3 komentarze

  • Teresa napisał(a):

    Jedliście ślimaki, widzę jednego na zdjęciu? Przymierzam się do szczeżuj, ale nie bardzo wiem jak tu podejść do tematu :-)

  • Halina napisał(a):

    Na Twoją stronę trafiłam przypadkowo, jest fantastyczna! Najbardziej się cieszę ze zdjęć i ich dokładnych opisów. O zielarstwie nie mam pojęcia, ale ogromną chęć nauczenia się czegoś. Niedawno kupiliśmy domek nad jeziorem ze sporą działką, gdzie rosną przeróżne rzeczy. Naprzykład teraz mocuję się z padagrycznikiem (prawie odkrykłam jak się nazywa), teraz wiem że mogę go też zjeść. Dzięki za dzielenie się Twoją pasją.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *