Migawki z warsztatów dzikiej kuchni – majówka 2016

3 komentarze

  • Teresa pisze:

    Jedliście ślimaki, widzę jednego na zdjęciu? Przymierzam się do szczeżuj, ale nie bardzo wiem jak tu podejść do tematu :-)

  • Halina pisze:

    Na Twoją stronę trafiłam przypadkowo, jest fantastyczna! Najbardziej się cieszę ze zdjęć i ich dokładnych opisów. O zielarstwie nie mam pojęcia, ale ogromną chęć nauczenia się czegoś. Niedawno kupiliśmy domek nad jeziorem ze sporą działką, gdzie rosną przeróżne rzeczy. Naprzykład teraz mocuję się z padagrycznikiem (prawie odkrykłam jak się nazywa), teraz wiem że mogę go też zjeść. Dzięki za dzielenie się Twoją pasją.

Skomentuj Halina Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.