Buszujący w pokrzywach – cykl felietonów w miesięczniku Kuchnia

Niedawno zakończyłem bardzo owocną około 12 letnią współpracę z miesięcznikiem Wróżka, współpracę podczas której „przeżyłem” chyba wszystkich redaktorów naczelnych i innych felietonistów. Przyszedł czas na zmianę pokoleń – swoje miejsce oddałem współpracowniczce, blogerce kulinarno-herbalno-kosmetycznej Klaudynie Hebdzie (http://klaudynahebda.pl).

W międzyczasie otrzymałem propozycję pisania felietonów kulinarnych dla miesięcznika Kuchnia. Bardzo się ucieszyłem, bo zawsze lubiłem to pismo. Swój cykle nazwałem BUSZUJĄCY W POKRZYWACH. Ostatnio zauważyłem, że część z moich felietonów Kuchnia prezentuje także w wersji on-line. Tutaj zamieszczam listę tego co do tej pory ukazało się w necie (będę ją aktualizował od czasu do czasu).

Trzy wielkie owoce Azji: dżakfrut, chlebowiec i durian 02.2015 http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/1,121955,17471728,Trzy_wielkie_owoce_Azji.

Biała marchew http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/1,121955,17323214,Biala_marchew.html#TRrelSST

Pałka wodna 11.2014 http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/1,121955,16995491,Palka_wodna.html#TRrelSST

Piwo jałowcowe 10.2014 http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/1,121955,16748369,Piwo_jalowcowe.html#TRrelSST

Kotewka orzech wodny 08.2014 http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/1,121955,16509795,Kotewka_orzech_wodny.html#TRrelSST

Rdest jak pieprz07.2014 http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/1,121955,16402592,Rdest_jak_pieprz.html#TRrelSST

O tym jak komosa popadła w niełaskę 06.2014 http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/1,121955,16368830,O_tym__jak_komosa_popadla_w_nielaske.html#TRrelSSThttp://

Oset ostowi nierówny 05.2014 http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/1,121955,16099916,Oset_ostowi_nierowny.html#TRrelSST

Soki z drzew – brzoza 03.2014 http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/1,121955,15776147,Soki_z_drzew___brzoza.html#TRrelSST

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.